Șuvițe Decolorate și Vopsite | DIY | Gerocossen

Covor Pufos | DIY | Ep. 3
22 aprilie 2016
Ouă Personalizate de Paști | DIY
27 aprilie 2016
Toate

Șuvițe Decolorate și Vopsite | DIY | Gerocossen

M-am tot gândit zilele acestea, ce schimbare de look să îmi fac pentru primăvara aceasta şi am decis într-un final să îmi decolorez şi vopsesc șuvițele.

Acest proiect este o nouă colaborare cu Gerocossen, însă de data asta am ales produse pentru îngrijirea părului.

Am conceput acest tutorial pentru cei care vor să îşi facă șuvițe blonde acasă şi nu ştiu exact ce produse să folosească şi mai important, cum să le folosească.

În tutorial vei regăsi mai multe produse din gama Gerocossen pentru îngrijirea părului, iar eu le voi enumera acum în ordinea utilizării lor.

Pentru a decolora părul, am folosit Pudră Decolorantă pentru Păr şi Emulsie Oxidantă 12%.

Această emulsie este îmbogățită cu extracte de muşeţel şi gălbenele pentru protejarea pielii capului. Soluția se prepară prin combinarea pudrei şi al oxidantului, iar eu am adăugat şi puţin Balsam Nutritiv Restructurant cu Argan ca să pot întinde mult mai uşor pe păr.

Pentru vopsirea părului am ales Vopseaua de Păr Color Plus – 10 Blond închis. Trebuie să știi că eu folosesc de mai mult timp această vopsea, deoarece culoarea rezistă foarte bine în timp.

Am observat că această vopsea îşi păstrează mult mai mult timp luciul pe păr şi astfel arată mult mai sănătos şi îngrijit.

Pentru a spăla vopseaua de păr, am folosit Șamponul cu Urzică– Gerocossen Activa Plant, care se potrivește pentru toate tipurile de păr.

Ce mi-a plăcut in mod deosebit la acest șampon, a fost că a reușit să normalizeze secreția de sebum al scalpului şi astfel a întârziat efectul de păr gras şi fără volum.

Pentru îngrijirea părului, la final am aplicat Masca de Păr Reparatoare cu Argan. Această mască este extrem de utilă pentru cei care au probleme cu părul uscat şi deteriorat.

În concluzie, produsele folosite în acest tutorial video sunt excelente şi ce e mai important, sunt foarte accesibile din punct de vedere al preţului.

Dacă te-ai hotărât să îţi faci o schimbare la păr, urmărește tutorialul video şi poate te inspiră.