SUPORT DE GHIVECI SUSPENDAT – DIY

TABLOU 🌵 CACTUS 🌵 DIN AȚE COLORATE – DIY
12 iulie 2018
Vestă pentru câini, din haine vechi
18 octombrie 2018
Toate

SUPORT DE GHIVECI SUSPENDAT – DIY

Săptămâna asta am revenit cu un tutorial foarte simplu şi perfect pentru acest sezon cald, şi anume am pregătit un suport de ghiveci suspendat.

Ideea de bază este extrem de uşoară, trebuie doar să ai la îndemână materialele necesare pentru a realiza acest suport pentru flori.

Eu, am folosit o felie de lemn, pentru a face baza suportului, însă, dacă mă gândesc mai bine, forma nu trebuie să fie neapărat rotundă. Dacă vrei, poţi să te joci cu diverse forme, ca de exemplu pătrat, triunghi sau chiar dreptunghi.

Ca să găuresc felia de lemn, am folosit mașina de găurit și înșurubat de la Black & Decker @TEMAD, cu care am reuşit să perforez extrem de uşor cele 6 găuri.

Vei mai avea nevoie şi de o sfoară sau aţă rezistentă, cu care vei putea suspenda ulterior. Ţine minte că, dacă vrei să pui un ghiveci mai greu pe suport, va fi nevoie de o aţă/sfoară foarte rezistentă.

Pentru a suspenda, am folosit un cârlig, pe care l-am înşurubat în lambriurile balconului.

Îţi recomand, dacă vei păstra suportul de ghiveci în exterior, să aplici cu un strat de lac protector. În mod normal este indicat chiar dacă vei păstra în interior, fiindcă există situaţii în care ajunge apa pe suportul de lemn şi aşa se poate deteriora destul de repede.

Ca să înţelegi mai bine cum am procedat, te invit să urmăreşti tutorialul video de mai jos.