Promovare prin influencer marketing

Promovare prin influencer marketing

Promovarea prin influencer marketing este una dintre cele mai bune metode de a prezenta clientilor tai produsele tale.

Daca ai nevoie de un video de prezentare bine construit, care poate scoate in evidenta calitatea si utilitatea produsului tau esti in locul potrivit.

Am 3 variante diferite de promovare prin influencer marketing

Promovare prin influencer marketing - YouTube

1. Promovarea pe YouTube – tutoriale complexe

Una dintre cele mai mari platforme din lume este YouTube-ul si este foarte important sa faci si tu parte din aceasta.

Canalul meu de Youtube este creat din 2011, nu a avut niciodata incidente legate de copyright si nici nu a fost vreodata implicat intr-un scandal. Tot continutul este adecvat chiar si pentru copii.

Ceea ce pot eu sa iti ofer, este crearea unui tutorial video in jurul produsului tau, astfel incat sa il scoata in evidenta, sa creeze o poveste in jurul lui si in acelasi timp sa induca clar utilitatea lui.

Promovare prin influencer marketing - Social Media

2. Promovare pe Facebook, Instagram, Pinterest si TikTok – mini tutoriale

O alternativa mai “scurta” a tutorialelor complexe, sunt mini tutorialele, care sunt dedicate platformelor de socializare.

Aceasta promovare este creata pentru a aduce rapid informatii pentru public, si este asociata cu voice over care aduce informatii explicate publicului.

Promovare prin influencer marketing - Blog

3. Articol pe Blogul meu

Website-ul meu a fost creat in 2013. De atunci si pana in prezent in sectiunea de blog s-au adunat peste 240 de articole si s-au alaturat mai multe branduri care au ales acest tip de promovare.

Un articol bine construit si optimizat SEO este o resursa foarte buna de promovare. Acest beneficiu se datoreaza link-urilor de legatura create intre site-uri care aduc beneficii pe termen lung.

Prin intermediul platformelor pe care le administrez eu, te pot ajuta cu crearea unor materiale digitale personalizate pentru produsul tau.

Daca ai intrebari sau ai nevoie de o oferta personalizata, ma poti contacta prin email: contact@rofashionemi.ro

 

Promovare prin influencer marketingVE