NUMĂR DE CASĂ PERSONALIZAT – DIY

Am revenit și în această săptămână cu un proiect foarte creativ pentru casa.

Am văzut în urma cu câteva luni o imagine pe Pinterest, cu un număr de casă asemănător, și mi-a plăcut atât de mult, încât am decis să încerc sa fac și eu unu.

Pentru acest tutorial, trebuie să te pregătești cu câteva șuruburi mai ales dacă îți propui să faci cifre mari, care sa fie vizibile și la distanță mare.

Eu, preventiv am cumpărat aproximativ 240 de șuruburi, dar la final am folosit undeva sub 100 de bucăți. Oricum la mine nu e problema dacă rămân materiale în plus, pentru ca mereu găsesc ceva de meșterit 😊

Pentru înșurubat am folosit mașina de înșurubat și găurit Black & Decker -de la TEMAD –  cu care am reușit să îmi fac treaba mult mai ușor, decât dacă as fi folosit o șurubelniță.

Desenul pentru cifre a fost făcut pe o foaie cu pătrățele, pe care am reușit foarte simplu să încadrez X-urile. Mai jos găsești imaginea cu schița mea.

După cum am promis în video, îți voi lăsa și alte câteva exemple, care se pot face cu ajutorul unor șuruburi din metal. Practic poți crea orice îți trece prin cap, dacă ai răbdarea și ambiția necesară, talentul în acest caz nu este un must-have.

 

Săptămâna viitoare voi posta nu tutorial video nou, pe canalul meu de YouTube. Dacă ești interesat ce alte lucruri mai fac în restul săptămânii, poți să mă urmărești pe Instagram si pe Facebook.

 

Distribuie dacă ți-a plăcut!

Lasă un răspuns