Gerocossen Melcfort | Review 3 Produse

Cum Sa Faci Un Suport Pentru Bijuterii | In 15 Min.
7 ianuarie 2016
Cum Sa Faci Un Suport Deco Din Doza De Coca-Cola | DIY
31 martie 2016
Toate

Gerocossen Melcfort | Review 3 Produse

Bine ai revenit pe blog-ul meu, azi am terminat look-ul nou al site-ului, la care am lucrat de ceva timp şi în plus am pregătit şi un review la 3 produse oferite de Gerocossen Melcfort.

Înainte să încep cu review-ul propriu zis, trebuie să îţi mărturisesc că am încercat aceste produse timp de 2 săptămâni, asta ca să îţi pot da o părere sinceră despre ele.

Produsele alese de mine fac parte din gama Gerocossen Melcfort. Aceste produse conțin extract din secreție de melc, care este cunoscută după calitățile extraordinare de regenerare a țesuturilor.

Am căutat puţin pe Google de unde a pornit această descoperire şi am aflat că este destul de recentă utilizarea extractelor din secreție de melc în produsele cosmetice şi cei care au observat beneficiile au fost chiar cei care aveau fermă de melci.

Aceştia au observat că mâinile lor au devenit mult mai fine şi în cazul în care aveau zgârieturi sau mici răni, se vindecau foarte repede şi fără să rămână urme decolorate.

Așadar primul produs încercat de mine este Laptele Demachiant – Gerocossen Melcfort.

Produsul mi-a plăcut chiar de la prima utilizare, fiindcă am observat că acesta curăță foarte bine machiajul, chiar şi în zona ochilor.

După ce aplicam demachiantul, curățam cu discheta demachiantă iar tenul meu era curat şi cel mai important lucru, nu îmi lăsa pielea unsă.

Acest lucru este destul de important pentru mine, deoarece am un ten mixt spre gras şi e destul de dificil să găsesc produse care să nu îmi lase tenul uns.

Al 2-lea produs este MELCFORT LOȚIUNE PURIFICATOARE

Sincer, nu am mai folosit loțiuni pentru curățarea tenului de foarte mult timp, pentru că de fiecare dată am avut neplăcerea să observ că după utilizarea lor îmi apăreau coșuri.

Am decis să mai încerc încă o dată o astfel de loțiune, însă şi de data asta am observat câteva coșuri neplăcute pe față.

Ceea ce pot să spun despre Loțiunea Purificatoare Melcfort este că după utilizarea ei s-au redus vizibil punctele negre din zona T şi chiar îmi pare rău că am un ten atât de pretențios şi nu pot să folosesc loțiunea în continuare.

Dar aşa cum am spus şi în video… pentru că în fiecare lucru rău există şi un lucru bun, am descoperit că prin folosirea Cremei Matifiante Pentru Ten Gras şi Acneic – GEROCOSSEN MELCFORT, coșurile mele s-au vindecat mult mai repede.

La mine acest proces în mod normal durează undeva până la 5 zile, însă prin folosirea acestei creme am redus acest timp până la 2 zile.

În plus, pentru că mai mereu am tenul lucios din cauza surplusului de sebum, am avut surpriza plăcuta să îmi echilibreze pentru timp mai îndelungat această problemă iar după aplicarea cremei, tenul meu a fost pregătit pentru aplicarea machiajului.

Ca şi concluzie finală, produsele alese de mine sunt bune şi după aplicarea lor am observat îmbunatățiri cu o mică excepţie la loțiunea purificatoare, dar în acest caz este vorba de sensibilitatea tenului meu.

Recomand produsele Gerocossen Melcfort fiindcă sunt produse naturale şi în plus sunt fabricate în România.

Produse Gerocossen găsești atât în câteva magazine fizice cât şi în magazinele online.

Urmărește video-ul pentru a afla şi mai multe detalii!