Poseta Transparenta – DIY
19 august 2015
Agrafe De Birou Cu Funde – DIY Back To School
26 august 2015
Toate

DIY Suport De Pixuri

Buna! Ma numesc Gabriela si scriu pe blogul Crafting G * www.crafting-g.blogspot.ro *despre carti, filme, lucruri care imi plac si mai ales, despre tutoriale DIY.

La invitatia Emiliei am sa va prezint un tutorial simplu si rapid, dar foarte eficient, asa cum sunt de obicei si tutorialele ei. ☺

Suportul pe care vi-l voi prezenta este unul reciclat, dar foarte simpatic. Cel mai probabil aveti deja toate materialele necesare prin casa, mai aveti nevoie doar de putin timp si putina grija.

Materiale : sticla de plastic goala,  foarfece, marker negru, buretel, culori tempera.

suport pixuri rofashionemi

Primul pas este sa taiati sticlele in jumatate cu ajutorul foarfecei sau cu ajutorul unui cutter.

suport pixuri rofashionemi

In continuare trebuie sa faceti niste urechiuse sticlei. Le puteti trasa cu markerul, iar mai apoi taia. Pentru prima sticla am facut niste urechi, dar pe a doua am lasat-o simpla. Este alegerea voastra.

Luati apoi buretelul si aplicati uniform culoarea. Cel mai probabil va trebui sa repetati pasul acesta de 2 ori. Dupa ce aplicati un strat de culoare il lasati sa se usuce si mai aplicati inca unul.

rofashionemi suport pixuri

Ultimul pas este sa desenati un chip dragut pe suportul vostru! Va recomand sa folositi markerul pentru aceasta etapa, nu pensonul si culoarea. Cu markerul aveti mai multa stabilitate, iar la final desenul vostru va fi mai exact si mai clar.

Gata tutorialul!

Atat de simplu a fost! Acum aveti un suport care asteapta pixurile si creioanele voastre. Daca doriti un suport pentru radiere, mine de creion si alte maruntisuri puteti face unul mai micut. De asemenea, daca doriti puteti picta sticlele cu alb si sa faceti o fata de pisicuta sau cu verde si sa desenati o fata de broscuta. Totul e dupa placul vostru. ☺

Un alt model foarte dragut pentru voi este si aici .

Va astept parerile mai jos, iar pentru ale tutoriale puteti da click aici .

O zi creativa va doresc! Mi-a facut placere sa va prezint acest tutorial!

Articolul “DIY Suport De Pixuri” a fost oferit de: www.crafting-g.blogspot.ro