Despre mine

Sunt o fată relativ simplă, născută în Satu Mare, care a studiat peste 10 ani muzica clasică. M-am mutat la Cluj în primul an de facultate și am rămas aici, în orașul meu adoptiv.

Încă de la început mi-a plăcut tot ce ține de partea de online, mai ales editarea imaginilor grafice și ulterior editarea video, plus conceperea unor elemente vizuale estetice, așa că în acest moment mă ocup cu imaginea altor firme și branduri pe care îi ajut să își crească notorietatea în mediul online.

Treaba cu tutorialele video a început într-o perioadă în care încă nu existau aproape deloc canale de tip DIY, sau erau nișate pe anumite domenii gen origami sau alte activități de acest gen. Cumva erau interesante și aceste video-uri însă nu existau materiale care să te învețe lucruri practice și clare pe care să le poți aplica ușor și să aibă o utilitate mai largă.

Așa că mi-am adunat curajul și am filmat primele video-uri (pe care acum nu le mai poți vedea pentru am primit copystrike pentru muzica folosită) și am facut câteva proiecte interesante, însă filmate și editate în cel mai basic mod.

Încet m-am obișnuit cu editările și a început să îmi placă să regizez tot tutorialul, să fiu atentă la detalii, să îmi fac un plan clar înainte să încep și să mă asociez cu branduri pentru a crea materiale mai calitative.

În acest moment tutorialele video sunt concepute fără voce narativă și prezintă numai proiecte pe care îmi doresc să le fac. Am renunțat la filmarea unor așa zise video-uri virale, pentru că 99.99% din aceste materiale nu au o utilitate clară, ori sunt prea slabe calitativ că să te ajute ulterior la ceva.

Utilitatea unui poiect pentru mine este primordială!

Dacă te interesează tutorialele mele video, le poți găsi pe canalul meu de YouTube.

Profilul meu de Instagram e aici, de Facebook e aici, iar de Pinterest, aici.

În cazul în care ai un produs care consideri că se poate încadra în materialele pe care le produc eu, mă poți contacta prin formulatul de contact sau prin email contact@rofashionemi.ro

Listă produse care se pot include în tutorialele video:
  • soluții adezive, lipici
  • vopsea (pe bază de apă, ulei, etc)
  • diverse scule sau unelte de bricolaj
  • materie primă (hârtie, lemn, carton, plastic)
  • materiale textile
  • materiale decorative (tapet, tencuială decorativă, ș.a.m.d.)