Despre mine

Numele meu este Emilia Voicu, dar prefer să mă prezint simplu, Emi 🙂

Am avut ocazia să învăț despre tainele esteticii și a designului de la mama mea, care are o experiență de peste 30 de ani in acest domeniu. În prezent îmi îmbogățesc cunoștințele căutând mereu idei noi, moderne și feminine.

Oficial, am terminat studiile universitare la Academia de Muzică Gheorghe Dima – canto și la Universitatea de Agronomie și Medicina Veterinară – inginerie economică, Cluj.

De ce DIY?

De când eram mică modificam bijuteriile şi hainele mele sau ale mamei mele, iar cu trecerea anilor am devenit tot mai atrasă de ideea de a transforma lucrurile pe care le aveam la îndemână.

Am un talent înnăscut pentru a analiza luciurile într-un mod diferit şi de aceea pot găsi soluții rapide şi de cele mai multe ori destul de simple, prin care reuşesc să definesc forme noi şi creative.

Am decis să fac Youtube în momentul în care am văzut ca în România nu există un canal special pentru proiecte DIY pe teme diverse, teme care să acopere atât proiecte de moda cât şi proiecte pentru decorațiunile de casă.

Sunt deschisă la tot ceea ce e nou, tocmai de aceea aștept propunerile de colaborare şi cererile pentru proiecte speciale pe adresa mea de email: contact@rofashionemi.ro sau rofashionemi@gmail.com .