Despre mine

Aș vrea să iți spun câteva lucruri despre mine.

Numele meu este Emilia Voicu, dar prefer să mă prezint simplu, Emi 🙂

Am avut ocazia să învăț despre tainele esteticii și a designului de la mama mea, care are o experiență de peste 30 de ani în acest domeniu. În prezent îmi îmbogățesc cunoștințele căutând mereu idei noi, moderne și feminine.

Oficial, am terminat studiile universitare la Academia de Muzică Gheorghe Dima – canto și la Universitatea de Agronomie și Medicina Veterinară – inginerie economică, Cluj.

De ce DIY?

De când eram mică modificam bijuteriile, hainele mele sau ale mamei mele, făceam mici renovări prin casă, retușam mobila, sau cream diverse obiecte decorative, iar cu trecerea anilor am devenit tot mai atrasă de ideea de a transforma lucrurile pe care le aveam la îndemână.

Am un talent înnăscut pentru a analiza luciurile într-un mod diferit şi de aceea pot găsi soluții rapide şi de cele mai multe ori destul de simple, prin care reușesc să definesc forme noi şi creative.

Am decis să fac Youtube în momentul în care am văzut ca în România nu există un canal special pentru proiecte DIY pe teme diverse, teme care să acopere atât proiecte de moda cât și proiecte pentru decorațiunile de casă sau grădină.

MA GĂSEȘTI PE:

YouTube Emi Voicu

Instagram emivoicu.ro

Tic Toc emivoicu3

Pinterest Emi Voicu

Dacă ești interesat de o colaborare sau o promovare a unui produs/brand prin tutorialele mele video, mă poți contacta prin formularul de contact.

Afla mai multe despre promovarea creativa aici.