De cate ori am vrut sa renunt…

In urma cu aproximativ doi ani jumate am decis sa fac un pas important spre o pasiune mai veche.
Asa a aparut RoFashionEmi.

Initial, nici nu mi-a trecut prin cap faptul ca voi reusi sa fac ceva remarcabil din aceasta pasiune,
insa cu trecerea timpului acest proiect a devenit practic un stil de viata.

Zic un stil de viata, fiindca in prezent majoritatea timpului meu este dedicat site-ului meu RoFashionEmi.ro  si canalului meu de Youtube.

La inceput, tin minte, am pornit cu un avant puternic spre un domeniu absolut nou pentru mine, eram plina de intrebari si imi placea sa gasesc singura raspunsurile.

Imi aduc aminte cum editam primele tutoriale video sau cum pregateam articole pentru blog. Acum cand ma uit peste ele ma bufneste rasul fiindca le vad neprofesionale.

Si e ok asa!

Daca acum as considera ca tot ceea ce am facut in trecut este corect, foarte bine realizat si de buna calitate, cu siguranta nu as fi ajuns in prezent la nivelul la care sunt.

Daca esti curios cat de greu mi-a fost, as putea sa spun foarte sincer si fara sa exagerez victimizandu-ma ca a fost greu de parcurs drumul pana aici.

Multi care au avut circumstante mult mai favorabile, din pacate s-au pierdut pe drum.

Am cictit in urma cu aproximativ 2 ani un articol despre un video blogger cunoscut (Mikey H.), in care el povestea despre prietenii lui care l-au sprijit in crearea si mentinerea video blogului Doza de Has.
Eu, personal, pot numara pe o singura mana persoanele care m-au ajutat in dezvoltarea video blogului meu si nu as epuiza toate degetele.

Si crezi ca asta m-a intristat? Daaaaa, evident, INSA m-a ajutat sa invat sa ma bazez pe fortele mele, am invatat sa lucrez cu diverse programe pentru editari foto,video,audio si cred ca cel mai important este ca acum am incredere in propriile mele idei.

Am urmarit apoi cativa blogari care vroiau sa dea BUM-UL cu diverse idei interesante, insa nu au rezistat foarte mult. Presupun ca nu au reusit sa treaca de primul prag al evolutie , care spune asa: Fii constant!

De cate ori am vrut sa renunt

Iti spun cateva lucruri foarte importante care le poti aplica in orice domeniu al vietii.

1. Treci peste frica de a visa
Stiu ca de multe ori visezi la lucruri mari si te gandesti ” eu nu merit asta”, “e prea greu sa fac asta”, “o sa rada lumea de mine” “nu am suficienti bani pentru…” s.a.m.d. Insa daca gandesti mic, esti mic dar daca gandesti mare…ai dedus tu 🙂

2. Fii constant
Visul in sine nu e suficient sa te conduca spre succes, el are nevoie de un motor. Daca nu lucrezi la realizarea visului, nimeni nu o va face. Nimic nu se materializeaza stand doar la maratoane de seriale.

3. Treci peste vorbele care te descurajeaza
In viata o sa te intalnesti cu nenumarate situatii care o sa te descurajeze. Vor fi oameni care vor arunca vorbe nepotrivite si poate o sa te supere sau o sa te faca sa te simti un inutil al societatii. Dar pana la urma tu alegi daca te superi sau nu.
Eu te indemn sa nu.

4. Dupa munca si raspalata
Cand ajungi sa ai primele rezultate bune, o sa te simti mai puternic si incet, incet o sa prinzi mai multa inceredere in fortele tale. Si crede-ma, e cel mai frumos sentiment pe care l-am experimentat eu in decursul acesor ani.

Daca vrei sa faci ceva remarcabil pentru viitorul tau, nu iti pune singur piedica. Asta puteam sa fac si eu atunci cand:

-filmam cu telefonul meu care avea o camera de 5 MPX, fara stativ, asta in situatia in care altii filmau deja cu camere HD.

-nu aveam timp pentru odihna, pentru ca lucram si tot ceea ce facem eu in mediul onlime imi consuma majoritatea timpului meu liber de dupa serviciu.

– nu mai aveam timp de mine si prietenii mei

-nu aveam castiguri financiare din aceasta pasiune o buna perioada de timp,

– nu prea avem sustinerea pritenilor mei in ceea ce priveste distribuirea materialelor mele publicate la care lucram atat de mult.

Asadar, de cate ori am vrut sa renunt?! Cred ca de doua, trei ori mi-a trecut prin cap aceasta idee, dar nu mi-a placut ce-am gandit… 🙂

 

Distribuie dacă ți-a plăcut!

Lasă un răspuns