Cum sa Faci un Raft Mobil Pentru Bucatarie, aka Raft Ascuns

Cum să faci un suport pentru ochelari de soare și bijuterii
14 august 2020
Cum să Faci un Suport care Levitează – Tensegrity Structure DIY
30 ianuarie 2021
Toate

Cum sa Faci un Raft Mobil Pentru Bucatarie, aka Raft Ascuns

Daca te-ai ratacit pe aici pentru a afla mai multe detalii despre cum sa faci un raft mobil pentru bucatarie, te-ai ratacit in locul potrivit.

Am promis in descrierea tutorialului de pe canalul meu de YouTube ca voi adauga mai multe detalii despre ce am folosit mai exact pentru a face raftul ascuns.

Ce trebuie sa intelegi este ca mai jos iti voi da detaliile masurate de mine plus multe altele, insa tu trebuie sa le adaptezi dupa locul in care vrei sa intre raftul ascuns.

Inaltime, latime si adancime(lungime):

Inaltimea raftului este de 77 cm, latimea de 19 cm si adancimea de 50 de cm.

Aceste masuratori au fost calculate sa fie cu 0.5 cm mai MICI decat locul in care voi aseza raftul mobil.

Am luat in calcul si plintele, pentru ca la mine sunt plinde inalte de 5 cm, si in acest caz am calculat inaltimea de la plinte in sus.

Materiale

Ca si materie prima am folosit scanduri, nu de cea mai buna calitate, dar nu am gasit altceva decat PAL. Scandurile mele au fost pline de crapaturi si noduri, si din acest motiv in partea din fata am fost nevoita sa colantez.

Scadurile au fost taiate la lungime potrivite si mai exact: 4 buc au 50 de cm care sunt rafturile parte de jos sis sus, si 2 buc. de 77 cm care sunt aplicate in fata si spate.

Am mai folosit coltare din metal pentru fixarea colturilor, suruburi pentru lemn (mai scurte decat grosimea placilor), 4 rotite pentru mobila si cam 12 coltare de fixare cu capac din plastic pentru rafturi.

Multumiri celor de www.AmoShop.ro pentru ca mi-au sponsorizat tutorialul. De data asta am folosit Vopsea spray Alb lucios 450ml, dar gasesti si multe alte nuante la preturi foarte bune pe site-ul lor, si in plus au si o taxa de transport foarte convenabila de 14.99, oriunde in Romania.

DE TINUT MINTE

Daca nu ai aceste materiale acasa cumpara mai multe bucati din fiecare, pastreaza bonul si daca iti raman poti face retur, ca sa nu aglomerezi casa nu suruburi si alte materile de genu.

Incearca sa iti faci si o schita cu ce vrei sa construiesti, gandeste pas cu pas miscarile pe care trebuie sa le faci, astfel vei reusi sa faci ceva mult mai calitativ, chiar daca nu ai experienta in astfel de proiecte.

Tutorialul video este mai jos.

Spor!