Cum să Faci un Ou Gigant

Tutorial Video
Ham Pentru Câini, Din Blugii Vechi
21 martie 2019
9 lucruri necesare pentru o casă armonioasă
11 iulie 2019
Toate

Cum să Faci un Ou Gigant

Ou gigant

Invata cum sa faci un ou gihant din ipsos de modelaj

Mai e puţin şi vin câteva zile libere de Paşte, şi cred că majoritatea vă gândiţi să vopsiţi câteva ouă, sau de ce nu, să faceţi un ou gigant. Poate unu identic cu cel din serialul Game Of Thrones.

Parcă în primăvara asta toate lucrurile se învârt în jurul acestui serial, şi ştiu că mulţi aşteaptă premiera ultimului sezon. Şi e de înţeles, toate costumele, efectele şi recuzita sunt extrem de spectaculoase.

La fel sunt şi cele 3 ouă de dragon, care sunt extrem de meticulos lucrate.

Vroiam să încerc să fac şi eu măcar un ou asemănător din ipsos de modelaj, însă nu am avut mare succes.

Într-adevăr este pentru prima dată când am lucrat cu acest material, însă am avut aşteptări mai mari din partea mea.

Dar trecem peste, pentru că am învăţat să fac ouă absolut identice ca formă cu cele reale, doar că mult mai mari. Mărimea poate să difere în funcţie de dimensiunea balonului umflat. La fel şi grosimea oului diferă în funcţie de materialul introdus în balon.

Dacă nu ai mai lucrat cu ipsos de modelaj, trebuie să şti că se uscă extrem de repede. Aşa că sfatul meu este să faci o pastă cât mai lichidă (dar nu extrem de lichidă), şi să foloseşti apă rece.

Să nu pui la suflet dacă nu îţi iese din prima. Eu am încercat să fac 3 ouă, însă mi-au ieşit doar două. Proiectul a fost extrem de distractiv, şi mă bucur enorm că am încercat şi această idee.

Acum ştiu cum la lucrez cu ipsos de modelaj, ştiu cum trebuie preparata pasta şi cât timp am la dispoziţie să modelez până se întăreşte.

Lucrând la acest proiect mi-au mai venit şi alte idei extrem de interesante, pe care le voi încerca pe canalul meu.

Tutorialul video este mai jos. Urmăreşte cap coadă, şi vei înţelege cum trebuie să procedezi pentru a realiza un ou gigant.

Cum să Faci un Ou Gigant – Tutorial Video