Cum comand

Pentru a cumpăra online de pe RoFashionEmi.ro trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

1. Alege produsul dorit și apasă butonul <ADAUGĂ ÎN COȘ>. Odată apăsat, va apărea o căsuță în care îți va fi afişat produsul, împreună cu butoanele Vezi Coș și Plasează Comanda. Această căsuță o poți închide din colțul dreapta sus. Vei repeta acest proces pentru fiecare produs pe care vrei să îl cumperi.

2. După ce ai selectat unul sau mai multe produse, pentru a trece la următorul PAS, selectezi butonul Vezi Coș și vei fi introdus în meniul COȘUL TĂU unde poți verifica incă o dată produsele selectate de ține, prețul, cantitatea și mărimea acestora.

3. După ce ți-ai verificat produsele din COȘ, vei trece la următorul PAS prin selectarea butonului din partea de jos a meniului.

4. Vei fi introdus în meniul de facturare unde vei completa cu atenție detaliile cerute: Nume, Prenume, Adresă, Telefon, Mail, etc.

Odată completate, ți se vor afișa MODALITĂȚILE DE PLATĂ:
– Plata online cu cardul prin EuPlatesc.ro
< Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) Daca ati ales aceasta metoda de plata ” Plata online cu cardul prin EuPlatesc.ro ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) – Se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
– Ramburs prin DPD Curier » Plata la Destinatie
– Plata prin virament bancar (ordin de plata)

5. Următorul pas va fi click pe butonul Plasează comanda.

6. După plasarea comenzii, pe site si pe adresa de email, vei primi mesajul “Vă mulțumim! Comanda dvs. a fost receptionată.” împreună cu detaliile comenzii.