Cum Sa Faci Blugi Personalizati – DIY
18 noiembrie 2015
Cum Sa Faci Un Suport Personalizat – DIY
25 noiembrie 2015
Toate

City Fashion Week Cluj

Hey creativii mei dragi!

Azi revin cu ceva diferit fata de ceea ce ati vazut pana acum pe canalul meu.

In 20 si 21 noiembrie 2015 am fost si eu prezenta la City Fashion Week Cluj, care a avut loc in incinta Expo Transilvania.

Acest eveniment este unic in Transilvania si daca am inteles bine, va fi un eveniment care se va organiza in fiecare an.

Ce rol are City Fashion Week Cluj?

In primul rand este una dintre cele mai bune metode de promovare si de sustinere a tinerilor designeri si de asemenea pentru cei care sunt mai experimentati si au facut din pasiunea lor o mica afacere. Iar in al 2-lea rand (pentru ca dupa 1 vine 2),  in Transilvania nu exista un astfel de eveniment si oarecum s-a simtit nevoia de a dezvolta evenimente de acest gen si in aceasta parte a tarii. WEEEE!

Ce am vazut la City Fashion Week Cluj?

M-a bucurat foarte mult faptul ca am putut viziona prezentari ale unor designeri romani extraordinari ca de exemplu: George Hojbota (unul dintre favoritii mei), Ema Durnea, Anca Tomsa, Diana Barbur, Oana Padure, Cristina Brad si mult altii. Colectiile lor au fost pline de creativitate si prezentarea lor a fost foarte bine realizata asta si datorita organizarii bune facute de Stefan Farrell.

Spre marea mea bucurie acest eveniment se va repeta si in 2016 si ca sa nu mai lungesc vorba, pentru ca nu imi place, te las cu 2 videouri facute in cele 2 zile, in care s-a defasurat City Fashion Week.

Iar in aceste momente ma simt foarte “privilegiata” fiindca iti pot oferi un mix de cadre filmate cu mini camera mea si nu doar niste poze simple, prin care nu puteam sa transmit mai departe energia prezentarii de moda.

La final, daca ti-a placut, nu uita sa apesi butonul de like, share sau aboneaza-te pentru a fi la curent cu toate noutatile pe care le fac.

Pupici!