Ceasul de mână, un accesoriu de nelipsit

Tutorial Ro Fashion – Colanți cu funda
23 iunie 2014
Tutorial Ro Fashion – Ciorapi lycra cu model
26 iunie 2014
Toate

Ceasul de mână, un accesoriu de nelipsit

Azi, am ales să vă scriu despre un accesoriu destul de răspândit, dar despre care probabil nu multă lume ştie cum a apărut.

Ceasul de mână, aşa cum îl ştim noi, e o invenţie de dată mai recentă. Spre sfârşitul secolului al XIX-lea, era purtat mai ales de femei. În timpul primului război mondial însă, ofiţerii de artilerie şi-au dat seama că era mai practic să poarte ceasul la mână decât în buzunar. Astfel, popularitatea ceasurilor de mână a crescut.

Primul ceas de mână a apărut în 1868 inventat de Patek Philippe, brandul este păstrat şi până în prezent, producând modele excepţionale.

Ceasurile de mână au ajuns să fie nelipsite din trusa de accesorii, indiferent dacă e vorba de femei sau bărbaţi.

Când vine vorba de eleganţa obţinuta prin purtarea unui ceas de calitate, consider ca bărbaţii sunt în avantaj. Motivul, este pur estetic. Cred ca un bărbat accesorizat cu un ceas de mână de calitate, emană mult mai multă eleganţă decât o femeie îmbrăcată într-o rochie de seara şi un ceas, indiferent de brand sau model.

Tu ce ceas alegi sa porţi ?

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”7″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”].