Botine cu pene DIY – Ce poți face cu botinele vechi

Tablou Abstract cu Foiță Aurie – Decorez camera Ep. 2 DIY
14 septembrie 2017
13 lucruri incredibile despre ZARA
12 ianuarie 2018
Toate

Botine cu pene DIY – Ce poți face cu botinele vechi

Ce poți face cu botinele vechi de care te-ai plictisit?

În acest DIY voi decora o pereche de botine de damă cu toc, cu pene şi strasuri.
Am căutat şi de această dată idei pe Pinterest (apropo dacă încă nu mă urmărești, dă un click aici ), unde am găsit un model CHARLESTON de la Giuseppe Zanotti, care costă 1695€.

Site-ul lui este www.giuseppezanottidesign.com. Zanotti este printre designerii mei preferați în materie de pantofi. Sincer nu cred că nu îi cunoști măcar un model din colecția lui…pentru că mai toate vedetele au purtat măcar la un eveniment pantofi semnați de el.

Trebuie să îți spun că pentru acest tutorial aveam cam toate materialele acasă, însă mă mai cumpărat câteva strasuri mai mari și mai mici care m-au costat foarte puțin, însă dacă trebuia să cumpăr şi botinele sigur ajungeam la peste 150 de lei, în total.
Ca și dificultate voi încadra acest DIY la un nivel mediu, asta pentru că nu aș putea zice că a fost foarte greu, dar nici super simplu.

Dacă vrei să faci astfel de modificări la botinele tale și nu ești foarte îndemânatică, lucrează încet ca să te asiguri că vei face o treabă bună.

În video poți observa și niște mărgeluțe pentru ornament. Le-am cumpărat cu ideea că le voi folosi, însă am renunțat ulterior pentru că nu mi s-au părut potrivite pentru designul făcut de mine.

Aici as vrea sa mulțumesc din nou celor de la Temad.ro, pentru adezivul Bison Poly Max, care mi-a fost de mare ajutori în acest proiect.

 

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL MEU DE YOUTUBE

URMĂREȘTE-MĂ PE:

Facebook: https://www.facebook.com/RoFashionEmi
Instagram: https://instagram.com/rofashionemi/
Pinterest: https://www.pinterest.com/rofashionemi
Google+: https://goo.gl/cPcHsc
Tumblr: http://rofashionemi.tumblr.com/