5 posete perfecte pentru sarbatorile de iarna

Cum pot sa devin hair stylist?
13 noiembrie 2014
Scapa de punctele negre
17 noiembrie 2014
Toate

5 posete perfecte pentru sarbatorile de iarna

Incet, incet se apropie luna decembrie si cu ea sarbatorile de iarna. Bineinteles ca incepe si goana dupa cadouri,  dupa haine si accesorii.

Eu, pentru Craciun mi-am propus sa imi cumpar cateva chestii noi, printre care si o poseta noua. De aceea am facut un top cu 5 posete care mi-au atras atentia si dintre care voi alege una…sau cine stie.

In cazul in care iti place o poseta, ti-am pregatit link pe fiecare poza. Poti sa dai click si te duce spre magazinul online de unde poti sa iti cumperi si tu.

Poseta 1

poseta 1

La poseta asta imi place foarte mult culoarea. De asemenea, imi place faptul ca are o curea suplimentara, fiindca eu obisnuiesc sa port posetele pe umar.

Poseta 2

Poseta 2

E o poseta mai eleganta, care se potriveste perfect la un palton de gala. Si pentru ca este o poseta rosie,  este in ton cu sarbatorile de iarna.

Poseta 3

poseta 3
Aceasta poseta este extrem de utila, mai ales atunci cand ai de luat cu tine o multime de lucruri. Pare  masiva si foarte bine compartimentata.

Poseta 4

poseta4

O poseta casual mica, care se potriveste perfect la tinute lejere, iar dantela aplicata da impresia de stil vintage.

Poseta 5

poseta 5
Ultima poseta este cea mai interesanta. Este incapatoare, insa nu foarte mare iar in interior este bine compartimentata. Cred ca e poseta care se potriveste la multe tinute.

Pana in prezent nu m-am decis care e poseta aleasa, fiindca toate imi plac. Tie care poseta iti place mai mult si de ce?